Trap leasen

Uw trap bekleden is ons vak!

Vanaf € 5,00 per maand!!

Steeds vaker neemt een trap een prominente plaats in binnen het interieur van een kantoor of een woning. Vaak wordt er niet veel aandacht besteed aan de trap. Voorlopig een likje verf en wat halve maantjes is een snelle oplossing. Een trap is heel gehorig, ook voor de buren. Een trap wordt bovendien veel gebruikt en het tapijt slijt dus sneller vooral op de randen. Kies daarom voor trap-lease en laat u gratis adviseren!

Afbeelding 077   Traploper

Mogelijkheden:
Wij komen gratis bij u langs met de stalen en bekijken samen wat het best bij uw vloer en de rest van uw interieur. Om de 5 jaar heeft u een nieuwe frisse trap en kunt u zich opnieuw laten inspireren en brengen wij u op de hoogte van de nieuwste kleurentrends! Een mooi tapijt brengt sfeer in uw huis. Met de vele kleuren, materialen en vormen kan eindeloos creatief worden gecombineerd en gevarieerd. U kunt kiezen voor 1 kleur of een (ouderwetse) traploper of wilt u de zijkanten mee gestoffeerd hebben? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Voordelen:

  • Nooit in 1x hoge aanschaf maar aantrekkelijke lage maandtermijn;
  • Om de 5 jaar een frisse nieuwe uitstraling;
  • Trap vervangen kan altijd, een trap is altijd begaanbaar;
  • Vaak het eerste aanzicht als je binnenkomt. Dus altijd netjes;
  • Ruime keuze uit diverse kwaliteiten en kleuren;
  • Uw trap wordt gestoffeerd door vakmannen met ruime ervaring;
  • Na het verstrijken van periode kunt u kiezen of u de trap zo wilt behouden of wilt vernieuwen;

Tapijt sluit naadloos aan bij het comfortabele woonwensen nu. De materialen zijn niet alleen zacht, warm en comfortabel ook zijn de kleuren en structuren modern. Tapijt straalt warmte en sfeer uit.
Het tapijt van nu biedt een heleboel pluspunten, niet alleen voor het comfortabele maar óók voor de gezondheid. Tapijt veert, het voelt warm maar ook het binnenklimaat wordt wordt aangenamer. Tapijt houdt fijnstof vast, waardoor het niet door de ruimte circuleert hierdoor hebben mensen met een allergie minder last. De gemiddelde hoeveelheid fijnstof in woningen met een gladde vloer is twee keer zo hoog als in woningen met tapijt.

Vraag vandaag nog gratis en vrijblijvend een offerte aan!

U kunt hier alvast de collectie bekijken en selecteer op trapgeschikt. Tevens de mogelijkheid om gratis stalen aan te vragen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Adres

Aantal treden

Trapsoort

Open trapDichte trap

Keuze manier van trap bekleden

Ondertapijt

Foto van uw trap (optioneel)

Voorkeur bezoek
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdag

Dagdeel
`s ochtends`s middags`s avondsmaakt niet uit

Opmerking

Aanbetaling: (optioneel) Hiermee heeft u de mogelijkheid om het maandelijkse bedrag te verlagen

Wilt u voor meerdere trappen een offerte? Dan kunt u dit aangeven bij opmerkingen. Hiervoor hebben wij dezelfde gegevens nodig.

Comments are closed.