Schilderwerk

Onze schilder-activiteiten bestaan hoofdzakelijk uit:

  • Onderhoudsschilderwerk aan bestaande panden;
  • Schilderwerk aan nieuwe panden;
  • Leveren en aanbrengen van allerlei soorten beglazing;
  • Renovatie werkzaamheden (houtreparaties, deelvervangingen en vervangen van ramen en deuren);
  • Restauratie werkzaamheden

IMG-20141120-0001

In Nederland bestaat een groot deel van vastgoedonderhoud uit schilderwerk. Het vochtige klimaat is schdelijk voor ramen, kozijnen en andere houten gevelelementen. Bij een langdurig hout vochtpercentage van meer dan 21% zijn aantasting, schade en verfgebreken onvermijdelijk. Door het schilderwerk preventief en op tijd uit te voeren is het mogelijk het hout vochtpercentage stabiel te houden op 15%.

De onderhoudsschilder schildert de onderdelen van een gebouw of constructie om het te beschermen tegen corrosie, weersinvloeden en andere agressieve vormen van aantasting van de ondergrond. Het is ook dè manier van verfraaiing, alle kleuren zijn mogelijk. Laat u zich door ons vrijblijvend adviseren!

Ook een transparante afwerking met lak of beits kunnen wij verzorgen. Als het onderliggende materiaal te mooi of te kostbaar is om met een kleurlaag te verbergen is!

Naast het schilderen hebben wij ook vakmannen voor wandafwerkingen (behang / glasvlies / sauswerk e.d.) en vloerafwerking. Kortom alles onder één dak wat voor u voordelig uitpakt!

Comments are closed.