Stoffering

Ooit zijn begonnen als een (project)stofferingsbedrijf die van het begin tot het eind betrokken is. Wij werken alleen met vakmannen die van aanpakken weten en kwaliteit afleveren. Zoals we dat van vroeger kennen. Dat is niet alleen topwerk afleveren maar laat ook vakmanschap laten zien en inzicht zonder de planning uit het oog te verliezen. We halen nergens onze neus voor op als het resultaat maar bereikt wordt. Ons doel is; je besteedt een project uit. Je moet het vertrouwen hebben dat het tiptop èn op tijd in orde is, zonder zorgen. Goede communicatie is daarbij belangrijk. Daar zorgen wij voor en daar kunt u van op aan!

 

Ziekenhuis in de touwen smal

Hoe het begon:

Al 15  jaar ervaring in deze branche en sinds 2007 als zelfstandig ondernemer de werkzaamheden voortgezet. Zaken waar je tegen aan loopt kunnen beter. En dat kunnen wij  dan ook echt realiseren zonder persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Stoffering is en blijft een ambachtelijk vak in een tijd waar alles machinaal vervaardigd wordt. Maar ook al is en blijft het handwerk toch moet je je kennis op peil houden. Daarom zijn wij 1 jaar (2010) er tussenuit geweest om cruise-schepen te stofferen. Om de vakkennis te verbreden. Er wordt veel gewerkt met patronen en is heel bewerkelijk. En we wilden even mee ‘varen’ in de ‘cruise-hype’. Het begon met ons inhuren om patroontapijt te plaatsen tot het maken van figuren van PVC en groeide uit tot het aansturen van tientallen vakmannen en uiteraard zijn we blijven stofferen. Het laatste schip wat wij gedaan hebben is de Disney Fantasy. Inmiddels zijn we met deze kennis weer terug in de projecten en hebben we sinds februari 2013 weer mooie projecten mogen maken.

Wat kan je verwachten:

Wij zijn gewend om in een relatief korte tijd kwaliteit af te leveren en niet onbelangrijk; volgens planning. Toen wij cruise-schepen onder onze hoede hadden, hadden wij hier altijd mee te maken. Het schip vaart uit of de gasten komen op ‘die’ datum. We zien geen onmogelijkheden maar een uitdaging. Als het onmogelijke weer gehaald is, geeft ons dat heel veel voldoening! Flexibiliteit is daarbij heel belangrijk.

 

2 Responses to Stoffering