Bezorgen of afhalen

Bezorging

De door u bestelde houten- of PVC vloeren worden netjes ingebonden ingeseald op een pallet en door de transportbedrijven tot op de stoep geleverd. Indien mogelijk met steekwagen of palletwagen bereikbaar, dan achter de eerste deur op de begane grond.

U kunt uw bestelling op elke gewenste werkdag laten leveren. In een enkele regio kan het zijn dat op bepaalde dagen niet geleverd wordt. Hierover wordt u altijd vooraf geïnformeerd. In het weekend en op de waddeneilanden wordt er niet geleverd.

Bij de aflevering dienen de goederen op uiterlijke gebreken te worden gecontroleerd en eventuele schade op de vrachtbrief te vermelden alvorens u deze aftekent.

Wanneer de levering op de afgesproken datum niet kan plaatsvinden, dient dit minimaal 24 uur van te voren kenbaar gemaakt te worden per mail. Als de transporteur niemand op het afleveradres aantreft, wordt er een nieuwe afspraak met u gemaakt. Hiervoor worden u mogelijk extra transportkosten in rekening gebracht.

Levertijd

Wij proberen altijd binnen 1 tot 3 werkdagen de goederen geleverd te hebben. Afhankelijk van het product en of de goederen op voorraad zijn. In sommige gevallen is het mogelijk om voor 9:30 uur te bestellen, de volgende dag geleverd te krijgen. Indien u dit wenst kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen.

Bezorgkosten

  • € 20,00 bij bestellingen onder de € 300,00
  • Gratis bij bestellingen boven de € 300,00
  • € 5,50 verzendkosten bij onderhoudsmiddelen (gebruik kortingscode DHL)
  • Gratis verzendkosten bij onderhoudsmiddelen bij bestellingen bovern de € 50,00 (gebruik kortingscode GRATIS)

Afhalen

Afhalen kan op het onderstaande adres:

Nieuwenburg Projecten
Chr. Huygensweg 6
2408 AJ Alphen aan den Rijn
maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur
zaterdag en zondag op afspraak

Vermeldt dat u wil ‘afhalen’ bij de notities onder de leverdatum en wij zorgen dat het klaar ligt. U ontvangt een bevestiging zodat u zeker weet dat het klaar ligt.

Bij afhalen gelden helaas dezelfde ‘verzendkosten’ als bij bezorgorders.

Comments are closed.